Siste nytt

Søndagsgolfen: Kjemperesultater til november å være!

Både deltakelsen og resultatene er rett og slett så smått sensasjonelle til november å være. At så mange spillere spiller opp mot sitt beste på denne tiden av året er utrolig. Best denne gangen var Fartein Fluge.

Nydelig høstvær ventet et rekordstort startfelt søndag. Banen var litt bløt, men ellers i god stand. Birdiene haglet inn, og en måtte ikke gjøre noen feil hvis en skulle hevde seg i toppen denne gangen. Til det var nivået for høgt.

IMG_6463

At en så god spiller som Fartein Fluge spiller seg til 20 poeng og 37 slag  er sterkt. En jevn og god runde, med birdien på hull fire som ”høydaren”. Samme antall slag hadde Håken Skogly, men han måtte nøye seg med et poeng mindre. Håken hadde dagens hull på nr 3 og 9, der han spilte seg til birdie på begge to.

Trekløveret Jostein Jensen, Kjell Iversen og Leif Skandsen hadde også  19 poeng og må til med nedskriving. Ytterligere tre spillere klarte flotte 18 poeng. Jan Inge Mong Olsen, Gaute Fardal og Janet Eaton. Jan Inge hadde forøvrig dagens beste bruttoscore, fantastiske 36 slag.  En meget sterk eagle på hull 7 er ikke hverdagskost…

 

Fullstendig resultat i golfbox.

Resultater: Poeng:

  1. Fartein Fluge 20 poeng
  2. Håken Skogly 19
  3. Jostein Jensen 19
  4. Kjell Iversen 19
  5. Leif Skandsen 19

 

Bruttoslag:

  1. Jan Inge Mong Olsen 36 slag
  2. Fartein Fluge 37
  3. Håken Skogly 37