Siste nytt

Utslag fra matter!

Nå er alle utslagsboksene stengde og alle utslag skal skje fra matter. Et sikkert tegn på at det går mot vinter….

Hvis vi skal beholde tee-boxene like fine neste sesong må de stenges på denne tiden! Dette er meldingen fra banekomiteen. Og dermed vil mattene være på plass igjen. Ikke det kjekkeste for vi som er glad i Maurholen,  men en tvingende nødvendighet.

Det andre tegnet på at sesongen er på hell er vintergreener. Banekomiteen håper på at spillerne er ekstra påpasselige med å reperere nedslagsmerker. Både dine og andre sine. Sommergreenene vil være åpne så sant det ikke er frost. Men da kreves det disiplin og ikke minst respekt for å passe på den flotte banen vår.

bilde 4 (4)

Merk: Det er kun John Ivar Nodland og Erik Hellvik som har lov å flytte flagget fra og til  sommer/vintergreener. Dette må respekteres.