Siste nytt

MÅNEDENS GOLFER – MAI ‘18

Denne gang har vi valgt en av våre lovende juniorer – kall han gjerne årets maiblomst – som månedens golfer.

Foto: Mons Bjone

Navn: Simen Svendsen

Alder: 16

Yrke: Skoleelev Dalane videregående skole – elektrolinja – klasse 1EFA

HCP: 21,1

* Simen, når begynte du med golf?

For ca 1 1/2 år siden. Det var besteforeldrene mine (Signe og Olav) og en kompis som sa det var kjekt; så på en måte ‘’lurte de meg’’ til å prøve. Men de hadde jo rett, det er veldig kjekt. Det er godt de «lurte meg».

* Hva slags begynneropplæring hadde du, gikk du på kurs?

Nei, jeg gikk ikke på kurs. Det var farfar (Olav) som lærte meg opp.

* Hva slags målsetting har du med golfen?

Først og fremst spiller jeg for å ha det gøy og få den gode følelsen når jeg treffer ballen bra, og kanskje får en birdie – f. eks på hull 4 som jeg liker veldig godt.

* Hva ellers driver du på med idrett?

Jeg spilte litt fotball, men sluttet – nå er det bare golf.

* Hvor ofte spiller du?

Så ofte jeg kan – med kamerater som Karl Erik og Per Ove. Om sommeren spiller vi nesten hver dag. Ellers, når jeg går på skolen, blir det bare i helgene.

* Hva er kjekkest med golf?

Å kjenne det gode balltreffet – og det sosiale, å spille med andre golfere.

* Favorittbaner og kølle?

Jeg har et Royal Golf-sett – der jeg er spesielt glad i driveren og så Pitchen – til innspill.

Til slutt kan vi gjerne legge til at de som gikk i samme flighten som Simen på torsdagsgolfen 8. august i fjor var mektig imponert over den unge golferen med den dristige swingen; 18 deltakere spilte – og Simen vant med 30 poeng foran blant andre Håken Skogly, Sven Inge Nergård og andre erfarne spillere. Dette lover godt for framtida. Lykke til, Simen!

Foto: Mons Bjone