Siste nytt

Toppresultater i adventsturneringen.

Sommergreener ble benyttet denne gangen og det må ha  passet Martin Tendenes aldeles utmerket. Runden ble spilt på imponerende 35 slag og 23 poeng. Dermed fikk Martin en flying start på årets adventsturnering…

Et slikt resultat i slutten av november er rett og slett  sensasjonelt. Tre sterke birdier la grunnlaget for kanonrunden. Stryk på hull 6 var nok mer av det ergerlige slaget. Solid nedskriving ble det i hvertfall på Martin.

IMG_6504

Nedskriving ble det og på Birger Christensen. Flotte 21 poeng er meget sterkt av   turneringsgeneralen. Birdien på hull to smakte godt. God runde også av Olaf Hovland. Han kom i mål på flotte 19 poeng og  39 slag. Sterke birdier på hull 8 og 9  bidro godt.

Resultater. (Fullstendig liste i golfbox.)

Poeng:

  1. Martin Tendenes            23 poeng
  2. Birger Christensen         21
  3. Olaf Hovland                    19Bruttoslag:
  1. Martin Tendenes            35 slag
  2. Olaf Hovland                    39
  3. Lars Tore Sviggum          39