Siste nytt

Går det virkelig an?

At det ble søndagsgolf av det midt oppi flommen og uværet på søndag var det få som trodde. Men golfere er en spesiell rase, og møtte opp i Maurholen. Martin Tendenes klemte til med sensasjonelle 23 poeng for andre søndag på rad. Det skal ikke kunne gå an…

Ja, det går godt for tiå, svarer den sindige jærbuen på spørsmålet om hvordan dette går an. Å gå på banens par to søndager på rad på denne tiden av året er mildt talt sensasjonelt. Og dermed ble Martin den suverene vinner av årets adventsturnering. Og en mer verdig julestjerne skal man lete lenge etter.

FullSizeRender(1)

Men også Lars Tore Sviggum leverte varene. Med sitt lave handicap spilte han til flotte 20 poeng. Han forteller at banen var overraskende tørr og greenene var utrolig gode.

Også Olav Vølstad hadde en god runde. 17 poeng er opp mot hans beste. At han i det hele tatt klarte å stille til start søndag formiddag. Olav bor på Vikeså og de fleste vet hvordan det så ut der på den tiden. Men Olav fant løsning på transportetappen… Han kjørte via Varhaug og nådde frem i tide til konkurransestart.

Det er nesten ikke til å tro…

 

Fullstendige resultater i golfbox.

Resultater poeng:

  1. Martin Tendenes     23 poeng
  2. Lars Tore Sviggum  20
  3. Olav Vølstad               17

 

Resultater slag:

1 Martin Tendenes             35 slag

2 Lars Tore Sviggum         37

3 Olav Vølstad                      41