Siste nytt

Vel gjennomført Sig.Halvorsen-turnering

26.spillere stilte på tee, søndag 5.mai, da startskuddet gikk for årets store sponsorturnering – Sig.Halvorsenturneringen.  Kraftige regnbyger underveis, og rimelig sterk vind skapte utfordringer for spillerne.

Det ble konkurrert i tre ulike klasser.  Dameklassen spilte om stablefordpoeng. Det samme gjorde den ene herreklassen, mens den andre herreklassen var for de spillerne som har under 18 i handikap. Denne gruppa spilte slagspill med fullt handikapp.

I dameklassen var det Hanna C. Gudmundson som dro i land seieren, to poeng foran Elsa Hovland.  I herreklassen – for spillere over 18 i handikap – var det Leif Sigurd Fisketjøn som dro seieren i land.  Han vant rimelig komfortabelt med 32 poeng, og slo med det nestemann på resultatlista, Erik Magnus Hellvik, med 4 poeng.

I den andre herreklassen – klassen for spillere under 18 i handikap – ble det jevnere.  Både Frank Landmark, Pål Augedal og Svein Andreassen spilte bra i de krevende forholdende, og landet alle tre på +1.  Svein Andreassen dro seieren i land med laveste handikap, mens Pål Augedal ble nummer to.

I konkurransen «Closest to pin» var det Bent Magne Andreassen som var best.  Han endte opp med å være nærmest pinnen. I krevende spilleforhold på hull 6, havnet han ca. 2,5 meter fra pinnen.  Verdt å nevne er at Bent Magne var nærmest på begge rundene, så seieren var fullt fortjent!

Ingen spillere klarte å få «Hole in one» på hull 4, så hele startfeltet gikk dermed glipp av et gavekort på 5.000,- kroner som kunne blitt den spilleren til del, som hadde klart det kunststykket.

På tross av litt rufsete vær, ble det en fin turnering.  En ekstra takk rettes til Sig.Halvorsen, som for 5.året på rad var hovedsponsor for årets sponsorturnering i Maurholen!

Husk; støtt våre sponsorer – de støtter oss!