1.runde i Egersundsmatchen er trukket!

Fjorårets mester, Ron Endresen, har trukket Ole Johan Løyning i 1.runde av Egersundsmesterskapet i Matchplay.  Alt i alt er det flere høyinteressante kamper som spilles i Maurholen fram til spillefristen for 1.runde som er torsdag 13.juni.

For å få totalen til å gå opp, må 2.runde bestå av 16 spillere.  Derfor er det flere spillere som har fått walkover til neste runde i første trekking, mens noen av oss må gå «hele veien» for å kunne ikle seg tittelen «Egersundsmester i Matchplay 2019»  Verdt å nevne, er at dette ikke er avtalt spill.  Golfbox – som må defineres som en «død ting», uten følelser, har foretatt valget om hvem som må spille 1.runde og hvem som får WO!

Fjorårsvinner Ron Endresen

Sjekk oppsett i Golfbox hvem du er satt opp mot i 1.runde, eller om du er en av de «heldige?» som kommer inn i turneringen i 2.runde!

Oversikt over spilltidspunktene:

1.runde skal spilles innen 13.juni

2.runde skal spilles innen 15.juli

Kvartfinaler skal spilles innen 22.august

Semifinaler skal spilles innen 20.september

Finale spilles innen 1.oktober

Det er spillernes ansvar å avtale innbyrdes når kampene skal spilles – innenfor oppsatt tidshorisont for de ulike rundene.

Resultat av matchen skrives på ark som henger i klubbhuset.  I tillegg sendes en SMS til turneringsleder Eivind Løyning med resultatet.  (Tlf. 976 86 100)

Deltakeravgift:

En betaler 100,- kroner i deltakeravgift de to første rundene en spiller. (de med WO i første runde, betaler da selvfølgelig for runde 2 og eventuelt 3…)

 

Premiering:

Vinner får heder og ære og plass blant andre vinnere på klubbens nettside – i tillegg til å gå inn i den evige historien som Klubbmester i Matchplay i 2019!  Som et synlig bevis får vinner pokal for bragden på årsmøtet i februar, neste år.

 

Lykke til, til alle spillere!

 

Hilsen

Turneringskomiteen