Siste nytt

Suveren junior i rekordstort startfelt!

Første utgave av Øyvind Sælevik Memorial ble en golffest i Maurholen. 57 deltakere, glimrende spilleforhold og god stemning hele dagen. I sentrum for det sportslige stod en junior som slo knockout på konkurrentene.

Det var mange som oppnådde gode poengsummer i de flotte forholdene som var i Maurholen lørdag. I junior klassen kunne ingen gjøre noe med Karl Erik Hegrestad. Han vant klassen med utrolige 43 poeng! På plassene bak fulgte Per-Ove Hansen, Joakim Andreassen og Simen Svendsen. Klubben synes det er ekstra kjekt at vi nå har fått så flinke juniorer! Stå på videre!

Vi gratulerer Karl Erik med en kanonrunde!

Dammeklassen ble en triller der det til slutt ble Astrid Robertson som vant. Med 36 poeng hadde hun et poeng mer enn Marianne Gravdal på andreplass. På tedje plass fulgte Mia Skandsen Hovland. 10 damer stilte til start! Glimrende!

Herreklassen ble vunnet av Kjell Iversen som oppnådde sterke 40 poeng. Kjell spilte en utrolig stabil runde. Uten noen dropper, 2. baller eller vannhinder i spill manøvrerte han gjennom hele banen på samme ball som til stadighet gikk beint rett fram. På plassen bak fulgte Åge Sørensen med 39 poeng, og bak han kom hele 4 spillere med 38 poeng. Blant dem Jostein Jensen med hele 4 birdier på runden!

Jostein spilte tidvis svært god golf.

Vi vil rette en stor takk til Puls Egersund som var hovedsponsor for turneringen, og som sørget for at vinner og andreplass i alle klasser fikk flotte gavekort fra Puls.

Autopartner Egersund garanterte for premie om noen skulle klare hole in one. Det ble ingen hole in one, men takk til Autopartner.

Videre hadde mange av våre samarbeidspartnere donert premier som gjorde at vi kunne ha et solid premiedryss over turneringen. Takk til alle!

Tusen takk til alle som møtte og gjorde første utgave av Øyvind Sælevik Memorial til en golffest i Maurholen. Velkommen tilbake i 2018.

Nye klubbmestere stableford 2017:

Junior Karl Erik Hegrestad
Dame Astrid Robertson
Herre Kjell Iversen

 

Alle resultatene finner du i golfbox.