Siste nytt

Bjørn best – men hvor blir det av damene?

Turneringsgeneral Christensen melder om en vellykket start på høstens torsdagsgolf . Femten deltakere (alle menn) er bra,  men hva skal til for å få ut damene på torsdagene?

Kjempeforhold på en perfekt bane . og mange gode resultater ble registrert. Og best av alle : Bjørn Hammersmark. Solid spill gav 19 poeng og dermed nedskriving.  Undertegnede spilte tidligere i uken en runde med Bjørn og han viste også da at han er i form… Imponerende innspill er hans varemerke.

Et fattig poeng etter kom Martin Tendenes, en av klubbens jevneste spiller. Martin hadde best bruttoslag med sterke 39 slag.  Trioen Terje Tengesdal, Øyvind Sælevik og Svenn Inge Nergård hadde 16 poeng.

Verdt å nevne er spillet til Torbjørn Lunde på hull to. En eagle (to under par) er ikke hverdagskost. Synd at han blingset (hele åtte slag) både på hull 7 og 9. Det gjorde at runden hans, tross eagle, ble helt ordiner.

Bilde Birger

Birger er svært fornøyd med deltakertallet så lenge oppstarten av høstsesongen kom så brått på. Men både han og mange andre undrer seg over at ingen jenter / damer stiller opp. Turneringen går fra rødt for at det skal passe alle, både nye og gamle. Likevel glimrer damene med sitt fravær. Det samme skjer på tirsdagsmatchen. Turneringskomiteen ønsker innspill om hva som kan gjøres annerledes med tanke på å gjøre turneringene mer attraktive også for damene….

Resultater torsdag 13.8

Poeng:                                                                                               Brutto:

  1. Bjørn Hammersmark     19                                          1. Martin Tendenes                      39
  2. Martin Tendenes            18                                          2. Bjørn Hammersmark                               42
  3. Terje Tengesdal              16                                          3. Terje Tengesdal                         42
  4. Øyvind Sælevik                              16                                          4. Torbjørn Lunde                          42
  5. Svenn Inge Nergård      16Alle resultater i golfbox.