Siste nytt

50+ i Sirdal: Dagfinn spilte EGK til topps!

Dagfinn Øglend spilte en særdeles god konkurranse i helgens 50+ turnering i Sirdal. Han gikk helt til topps i eldste herreklasse etter en jevn runde. I tillegg gikk EGK til topps i lagkampen….

Ingen stryk, sju par og 83 slag resulterte i flotte 37 poeng på Dagfinn. Noe som holdt til god seier i klassen. Blant annet slo han den tidligere norgesmesteren Per Berge med to poeng.

Dagfinn Øglend leverte en god runde i Sirdal (Foto: Pete Seglem)

Men det var flere gode EGK prestasjoner på Kvæven. Frank Landmark har hatt en flott sesong i årets 50+ turnering. I den yngste herreklassen tok han en flott tredjeplass, bare et poeng fra seier. 38 poeng var bra, der de første ni var de mest imponerende. På andre runden fikk Frank en irriterende stryk på det overkommelige hull 8…

I eldste dameklassen spilte Astrid imponerende også denne helgen. En fin tredjeplass, bare et poeng bak vinneren. Litt ujevnt, blant annet to stryk på siste ni. Da smakte birdien på hull 3 (par 5) ekstra godt.

Etter fem av de åtte turneringene i årets Rogaland 50+ er ferdigspilt, har EGK svært gode plasseringer. Selv om klubben har stilt med få spillere så langt, har de som har representert klubben virkelig levert. Å lede lagkampen, sammen med Jæren, er sterkt.

Astrid leder så langt den eldste dameklassen ganske klart sammenlagt. Frank leder den yngste herreklassen, med Steward Bårholm på en fin fjerdeplass. Og Åge ligger på en sterk andreplass i den eldste klassen. Der gjorde Dagfinn et byks på listen etter Sirdalsrunden.

Det er tre runder igjen av årets turnerin, Preikestolen, Egersund og Sandnes. Håper EGK ere kan stille opp og forsvare ledelsen i lagkampen. Alle tre konkurransene er åpne for påmelding.