Siste nytt

Hva i all verden er Stasen?

Nylig var Maurholen stengt for spill midt i uken. Banen var reservert til  Stasen. Og så dukket det opp en stor gjeng med gjestespillere. Men hva er Stasen?

– Stasen  er en  stor gjeng med Statoil pensjonister  som har mange forskjellige aktiviteter, sier Sigrid Skretting som hadde ansvaret for turneringen i Maurholen. Golfgruppa består av nesten 80 stykker og vi prøver å spille turneringer på de fleste banene i distriktet. I år har vi vel vært samlet på 10 forskjellige baner til vennskapelig dyst. I Maurholen var vi nesten 30 stykker.  Dette er en sosial og kjekk måte å holde kontakt på etter at vi gikk av med pensjon på jobben.

IMG_2027

Stasen har vært flere ganger i Maurholen. Og likt seg godt. Banen er utfordrende, men veldig bra. Og annerledes enn de andre banene, Og så føler vi oss velkomne! Vi var ikke spesielt heldig med været denne gangen heller. Men etter sure og våte timer kom vi inn til hjemmebakte nydelige kaker. Det er gjestfrihet det….

Og da kommer dere igjen neste år? Det vil vi mer enn gjerne, sier en fornøyd Sigrid Skretting.