Siste nytt

Tidenes beste torsdagsgolf ?

Om det var det nydelige høstværet eller den fantastiske banen skal være usagt. Men det har vel aldri vært bedre kvalitet på denne populære turneringen enn det var akkurat denne torsdagen. Rett og slett kanonresultater !

Skulle en kjempe i toppen i denne konkurransen krevdes det full skjerping hele runden.  Martin Tendenes er en av våre jevneste spillere for tiden, og han klarte nettopp det: Skjerpings.   Han vant på veldig sterke 36 slag og  hele 21 poeng.  Samme poengsum hadde også Geir Lyngholm Olsen. Han spiller også veldig godt for tiden og spiller til nedskriving hver eneste torsdag….  Håken Skogly hadde og sterke 36 slag, men havnet et poeng bak.

Martin tendenes
Martin Tendenes

Det som skilte Martin fra de andre var at han  hadde ingen stryk. Både Geir, Håken og de som fulgte etter på listen hadde alle  et hull som måtte strykes.

Hyggelig at deltakelsen var bedre denne gangen.  Til og med en skotsk gjestespiller, John McKnight, stilte i turneringen. Han er bror til Jane Elizabeth, og spilte gode 38 slag (derav to birdies) og 19 poeng.  Ikke verst på fremmed bane…

Men damene sviktet, selv om Birger lokket med ekstra damepremie…

Resultater poeng:                                                                         Brutto:

  1. Martin Tendenes 21 poeng                            Martin Tendenes                       36 slag
  2. Geir L. Olsen        21                                         Håken Skogly                             36
  3. Håken Skogly       20                                        Lars Tore Sviggum                     37

 

Gå inn på golfbox og se alle de gode resultatene.