Kiwi Rogaland 50+ : EGK holdt unna i lagkampen!

EGK ledet årets lagkamp og gjør det fortsatt etter turneringen på Bærheim i helgen. Det er nå bare Sandnes GK som kan true oss og vi fryktet hva de kunne stelle i stand på hjemmebane…..

Banen viste seg fra sin beste side , noe som gjorde at det var mange gode score. Sandnes slo oss bare med to små poeng lørdag, og da leder EGK klubbkampen med åtte poeng før de to siste rundene. Vi får bare mobilisere både til Jæren og Sirdal. Den konkurransen vil vi så gjerne vinne !!

I dameklassen hadde vi ikke full klaff denne gangen. Mia og Astrid delte 8. plassen med 31 poeng. Et poeng foran Marianne. Møyfrid som spilte så bra på Randaberg sist fulgte opp med 28 poeng.

Men sammenlagt ligger damene våre godt an. Av de førti damene som har deltatt på de seks første konkurransene ligger Mia på andreplass, Møyfrid på fjerde og Marianne på en pen sjuende plass. Dette lover godt foran de to siste turneringene.

Herreklassen ble vunnet av Sigbjørn Undheim, Ogna med fantastiske 41 poeng. Meget sterkt med hans lave handicap. Leif Sigurd spilte til årsbeste, 39 poeng, og etterlengtet nedskriving. Det holdt til en god andreplass. De to andre som talte i klubbkonkurransen var Martin (som vanlig) med 36 og Åge Sørensen med 35 poeng. Har også lyst til å nevne Erik Magnus Hellvik som etter en solid nedskriving tidligere i uken likevel spilte til 33 poeng.

Leif Sigurd Fisketjøn

I herreklassen har vi dobbelt så langt. Leif Sigurd leder etter de seks rundene, med Martin på andreplass. 119 spillere har deltatt så langt.

Når det gjelder sammenlagtlistene vil det kunne bli forandringer fremover. Så lenge det er de fire beste turneringene som gjelder, vil en nå kunne stryke de dårligste scorene. Det vil nok rokkere på listene.

Neste turnering er på Jæren 12. august. Rekordmange fra EGK er allerede påmeldt. Det skal i hvert fall ikke stå på deltakelsen…

Fullstendige resultater fra Bærheim i golfbox. Sammenlagten (OOM) finner du på hjemmesiden under aktiviteter, så Rogalandgolf 50+, så de forskjellige Order of merit.