Siste nytt

Juniorene prøvde seg på Sola GK…

Våre tre juniorer. Per Ove, Karl Erik og Simen, er særdeles treningsivrige. Til stadig å se på drivingrangen. Og fremgangen har vært stor. Fredag var det tur til Forus og den flotte banen til Sola GK.

En hel delegasjon, med Signe og Olav i spissen, satte kursen nordover med som mål at juniorgjengen skulle få prøve seg på en ordentlig 18 hulls kvalitetsbane. I følge guttene selv var spillet så som så, men veldig kjekt å spille på den flotte banen.

Som en del av tilrettelegging for golf for juniorer, har klubbene i sør Rogaland inngått en avtale om at navngitte satsende juniorer skal kunne spille på de forskjellige banene til en symbolsk pris. Videre kan alle juniorer som er medlem i Egersund, Ogna eller Jæren spille gratis på hverandres baner.