Siste nytt

Bygg, reis deg!

De som har vært i Maurholen Golfpark i det siste, har nok lagt merke til nybygget som er i ferd med å reise seg nede ved rangen. Espelandsgarasjen er navnet, og skal når det er ferdig romme ny ballmaskin med vask, gjestetoalett og oppstillingsplass for golfbiler.

I tillegg skal det bygges et juniorrom som skal inneholde plass for juniorene til å sette fra seg golfsettet sitt – et gratistilbud til våre juniorer, og et ledd i klubbens utalte mål om å satse spesielt på å legge forholdene til rette for at ungdom skal kunne nyte golfsporten så mye de måtte ønske. Med årlig medlemskontingent på 300 kroner for juniorer opp til 19 år, samt gratis oppbevaring av golfsett for juniorene, viser klubben at det satses på denne gruppen.

.   

Espelandsgarasjen ble navnet! Grunnen er at vår gode samarbeidspartner Espeland AS har inngått en 10-årig sponsoravtale med Egersund Golfklubb, noe klubben setter umåtelig stor pris på. Avtalen viser også at klubben er en attraktiv markedsføringsplass for næringslivet som ønsker åprofilere seg via golfklubben.

Som bildene viser, er bygget i ferd med å bli reist. Espeland AS støypte fundamentet før jul, og nå har driftige og kompetente snekkere tatt jobben med å få reist bygget – alt selvfølgelig på dugnad. De neste lørdager vil to ulike byggelag jobbe med å få reis og tettet bygget. Når bygget er tettet, vil det bli behov for mer dugnadshjelp fra oss, «vanlige folk». Da er det kledning, tak og innredning inne i garasjen som skal på plass. Et arbeid de fleste av oss kan være med å bidra med. Håpet er at mange melder seg til tjeneste når forespørsel om dugnadsarbeid på garasjen kommer ut i løpet av våren.