Siste nytt

Ikke akkurat pangstart for EGK i 50+…

Imponerende 15 spillere fra Egersund GK deltok på årets første 50+ turnering på Solastranden.  Med fjorårets lagseier i minne var lørdagens turnering en liten nedtur. Men det er sju turneringer igjen…..

Den fyldige troppen fra EGK var våryre før den første turneringen i årets 50+. Kanskje vel yre…  For etter den gode avslutningen i fjorårets 50+, der vi vant den prestisjetunge lagkampen, er det et stykke igjen før vi er på det nivået.

kjelli
Kjell Iversen

Nå var det ikke helsvart for alle. Kjell Iversen, som  sjelden gjør  en dårlig konkurranse, var best av våre med 32 poeng. Noe som gav han en 13. plass av de 62 spillerene i herreklassen.  Men også han hadde mer å gå på.  Jostein Jensen startet veldig bra, men falt noe av på slutten.  Han endte på 30 poeng som gav en 20. plass i herreklassen.  Samme poengsum hadde Bjørn Hammersmark.  På grunn av handicapet resulterte det i 23. plass.

I dameklassen ble Møyfrid Hellvik best av våre. Hun fikk også 30 poeng, noe som gav en 11. plass av de 23 spillerene som stilte til start. Astrid H. Robertson var hakk i hel med sine 29 poeng. Både Møyfrid og Astrid hadde to par hver, noe som gjorde godt i sammendraget.

I lagkampen (som vi har så lyst til å vinne i år og) ligger vi et stykke bak. Kjell, Jostein og Møyfrid sine score blir tellende. Godt at det er mange runder igjen…..

laget
Fra venstre: Jostein Jensen, Møyfrid Hellvik, Kjell Iversen

Det er også konkurranse om beste bruttoscore. Beste EGK er var Torbjørn Lunde med 85 slag.  Fullstendig resultatliste i golfbox. Finner du ikke frem, ta kontakt med Leif S. Så skal jeg lose deg frem!

Neste runde blir på Ogna 30. april. Der er det lang venteliste på å få være med. Godt at våre var så tidlig ute!  Ellers er finalen som skal spilles i Egersund 17. september i ferd med å bli fulltegnet. Er det noen av våre som enda ikke har meldt seg på:  Skynd deg !!!