Siste nytt

Treklubb samarbeidet fortsetter også i år!

Sammen med Ogna GK og Jæren GK vil vi også i år tilby den gode avtalen om spill på hverandres bane. For kun 1300 kan du spille så mye du vil på de to andre banene hele sesongen. Og da inkluderer det også en egen turnering kun for tre klubbs medlemmer.

Denne ordningen har vart i noen år. Og den er veldig populær blant medlemmene på Ogna og Jæren. Egersund har hatt litt få deltakere i ordningen. Det er veldig få klubber i landet som har fått til et lignende samarbeid med sine naboklubber. Vi har alt å vinne på å ha et så godt samarbeid med våre naboklubber.

Håper mange av våre medlemmer ser nytten i dette. Det er enkelt å melde seg på. Se vedlagt plakat. Spørsmål? Ta kontakt med Leif Sigurd (90059870).

Juniorer: Visste dere at som medlem i Egersund GK kan du spille gratis på de to andre banene? Det er kjekt å bytte bane innimellom, selv om vi har den kjekkeste banen vi kan tenke oss…

I tillegg vil du gratis kunne være med på turneringen på Jæren 28.mai. Denne er bare for tre klubbs medlemmer og var en flott nyskapning i fjor. Og med særdeles heftig premiering…