Gjestespillere sørger for god reklame for Maurholen.

Gina og Erol bor i Oslo. Tirsdag satte de seg på toget kl 04.19 (midt på natta) med et formål: Nemlig å spille banen i Maurholen…

Hva er det som kan få oppegående mennesker til å ta en slik beslutning, og det i mars? Etter å ha snakket med de hyggelige gjestespillerene forstod vi litt mer… De er medlemmer på Tjøme GK. Som mange sikkert vet er vår tidligere pro og daglig leder, Geir Jørgensen, ansatt i den klubben. Og kjenner vi Geir rett formidler han mye patriotisk propaganda for klubben og banen vår.

Geir kombinerte familiebesøk i Egersund med rollen som turistguide og caddie for Gina og Erol.

Erol driver  golfnettstedet teeoff.no. Nettsidens hovedformål er å være golfspillerens guide til alle norske golfbaner. Siden blir drevet på rent idealistisk grunnlag. En enorm mengde bilder og informasjon er samlet inn for å kunne gi en god presentasjon av samtlige klubber.

Vi oppfordrer alle til å gå inn på denne siden. Mye spennende lesning. Banen vår blir særs godt omtalt og  snart kommer et reisebrev fra Egersundsturen.

Du kan besøke reisebrevet ved å trykke her.

Takk for besøket og velkommen igjen…