Siste nytt

KM i Putting og Longest Drive: Dobbeltseier til Svein!

Deltakelsen pleier aldri være av det meste på dette klubbmesterskapet. Men de 10 deltakerne som kjempet om heder og ære gjorde sine saker bra…

Formspilleren Svein Andreassen klemte til igjen. Seier både i puttingen og lange slag. Damene delte litt mer på rollene: Elsa Hovland hadde de to lengste slagene, foran Møyfrid, og ble med det klubbmester.  I puttekonkurransen ble det motsatt.  Møyfrid vant puttingen 4 slag bedre enn Elsa.

Ingen putter som Møyfrid!
Ingen putter som Møyfrid!

I de innledende rundene var det jevnt i herrenes konkurranse. Svein, Jan Olav, Bjørn Gunnar og Torbjørn gikk til semiefinalen. Og det var Svein og Jan Olav som ble finaleklare… Begge spilte godt i finalen, men Svein trakk det lengste strået. Et slag bedre enn Jan Olav.

Med driveren var også Svein best og lengst. 264 meter er langt. Torbjørn Lunde ble her nummer to, 13 meter kortere.

Gratulerer til alle!