Siste nytt

Det spisser seg til i Egersundsmatchen…

Tredje runde (åttendelsfinaler) er nå ferdigspilt og kvartfinalekampene er klar. Mange jevne oppgjør ble spilt, og mange favoritter er videre. Men heldigvis er det en del overraskelser også – det er det som gjør denne spilleformen så spennende.

Den største overraskelsen var nok at Mathias Perttamo slo ut fjorårsvinneren Svein Andreassen. En sterk prestasjon av Mathias, da Svein er en av klubbens sikreste spillere. Trekningen for kvartfinalen ble tøff for den forholdsvis ferske spilleren: Mathias trakk klubbens suverent beste golfer, Lars Tore Sviggum…. Lars Tore kom seg til kvarten ved å slå ut Roger Hansen.

Eivind Løining spilte også en veldig god runde, der han slo ut Bent Magne Andreassen. Med overraskende klare siffer. Han møter Håken Skogly i neste runde. Som avanserte på bekostning av Åge Sørensen.

Birger Christensen er en konkurransespiller… Han tok seg til semien etter å ha slått Kai Andre Nærland. Sterkt, da Kai har spilt bra denne sesongen. Birger møter så Ron Endresen. Ron, som har hatt en meget sterk sesong, danket ut Olaf Hovland.

Den siste kvartfinalen blir en skikkelig « gysare» (det også). Kjell Iversen, som vart klubbmester i match for to år siden, møter Jostein Jensen. Kjell, som slo ut Dagfinn Seglem etter godt spill, er i godt slag for tiden. Han oppnådde nettopp målsettingen sin om å bli singelhandicapper. Jostein er omtrent på samme nivået og tok seg videre ved å slå ut golfkompisen Martin Tendenes.

Vi ser med stor spenning mot kvartfinalene og ønsker spillerene lykke til!