Siste nytt

Seniorlagmatch: EGK vant klart over Sola.

Sesongens første lagmatch for seniorene ble spilt sist uke. Og det er tydelig at det er på hjemmebane det må gjøres!  Sola GK ble nemlig sendt hjem med klart tap…

Laget bestående av John Ivar Nodland, Erik Hellvik, Ove Noreng og Jarl Aase vant nemlig helt suverent , 8,5 poeng mot 3,5 poeng til gjestelaget.

Lagleder for EGK, Olav Svendsen, var naturlig nok storfornøyd etter kampen. Denne serien bestående av klubbene i Sør Rogaland, går over to år. Og vi går nå inn i det siste, sier Olav. På de to sesongene skal alle klubbene møtes hjemme og borte. – Vi  hadde mye stang ut i fjor, så denne seieren over Sola smakte særdeles godt, sier Olav Svendsen. Og da starter klatringen på tabellen…

Erik Hellvik var med på laget som tok en flott seier mot Sola!
Erik Hellvik var med på laget som tok en flott seier mot Sola!

Kamper som gjenstår er borte mot Sandnes GK, hjemme mot Sandnes GK, borte mot Jæren GK, borte mot  Stavanger GK og hjemme mot Randaberg. Lagene er tatt ut, men det hender at det ikke passer for alle. Da trenger vi noen reserver. Er det noen seniorer som er interessert kan og bør de ta kontakt med Olav Svendsen.