Siste nytt

Sesongens vaktliste er klar!

Øktene med vakter i klubbhuset er det største løftet dugnadsmessig i klubben. Og samme hvordan en ser på det,  er det et  helt nødvendig tiltak hvis vi skal få klubben til å gå rundt.

Heldigvis har klubbens medlemmer vært stort sett positiv til denne dugnaden. Og de aller fleste har møtt opp. Den nye vaktlista er nå tilgjengelig i menyen på hjemmesiden, eller ved å trykke her.

Denne sesongen har Møyfrid kabalen til å gå opp med at ingen er satt opp mer enn to ganger i løpet av hele året. Dette da vi ikke har satt opp vakter torsdag og fredag. Torsdag på grunn av at da er mange opptatt av torsdagsgolfen, og mange medlemmer er likevel rundt klubbhuset. Fredag fordi statistikken viser at det er den roligste ettermiddagen i uka.

Lørdagen blir det litt endringer i åpningstiden. Vi starter klokka 9 og slutter av litt tidligere.

Vi vil innstendig oppfordre alle til å stille på den oppsatte vakta. Hvis det passer dårlig må du prøve å bytte med noen andre. Ellers er reserveløsningen å «kjøpe seg fri», ved å leie inn vikaren. (se lista.)

Imidlertidig håper vi at alle føler ansvaret for klubbhuset. Selv om du ikke står oppført som vakt vil det være ønskelig at våre medlemmer tar hyggelig mot så vel medlemmer som nybegynnere og gjestespillere. Et håp er at alle skal føle seg velkommen til Maurholen!

Hvis det er noen som føler at de har kapasitet til å ta flere vakter enn de oppsatte vil vi være særdeles takknemlige for det. Da kan du kontakte Møyfrid eller Leif Sigurd.