Siste nytt

Enorm interesse for 50+ !

Det er fullt trøkk på årets 50+. På Randaberg som bare har plass til 64 deltakere er det i skrivende stund hele 17 spillere på venteliste. Nå er det Ogna som er kritisk. Har du muligheter og lyst til å være med: Skynd deg med påmelding…

De andre klubbene som er med på 50+ er svært overrasket over den flotte deltakelsen fra Egersund. Som eksempel er det mer enn 20 EGK ere som er inn på lista på Randaberg. Helt fantastisk!!  Med tanke på lagkampen er dette helt kanon !!

trofe50pluss
50+ trofeet som Egersund GK har fått et napp i

Nå er det bare Jæren og Preikestolen som ikke tar i mot påmelding ennå. Det er mange eksempel på at det er i ferd på å ta av…. Utenom nevnte Randaberg er det for eksempel hele 32 spillere som i dag er påmeldt til turneringen i Egersund om nesten et halvt år !!!!

Det som er kritisk for våre spillere nå er turneringen på Ogna. Den 30.april er det nå bare 6 ledige plasser. For Solastranden og Bærheim er det så mange plasser at det ikke bør være noen fare.

Merk også:  Sirdal er den 10. september og ikke 3. som tidligere kunngjort. Den 3. og 4. er det for øvrig kjekk turnering der opp i samband med Sirdalsdagene (sauesamlinga.)