Siste nytt

Match – en kanonkjekk spilleform.

Årets Egersundsmatch står for tur – nå gjelder det å melde seg på!  Turneringsleder Eivind Løining håper at enda flere har lyst til å spille match enn de som har meldt seg på til nå…

Egersundmatchen er blitt en kjekk tradisjon. Egentlig er dette  klubbmesterskap i matchspill. Men med den forskjellen at så lenge det spilles med fullt handicap har spillere med noe høyere spillehandicap en god sjanse til å slå ut de beste spillerene.

IMG_0339 (003)
Turneringsleder Eivind Løining

Påmeldingsfristen er 1. mai. Det er med andre ord enda tid til å melde seg på, sier Eivind. Vi skulle hatt minst 32 deltakere for å få skikkelig cup-oppsett. Til det mangler vi noen ennå…  En fordel med matchen er at du spiller kampen når det passer for dere selv. Du avtaler tid med makkeren og har hele mai til å spille første runde.

Turneringslederen oppfordrer alle medlemmer til å stille opp på matchen – som sagt en kanonkjekk spilleform.

IMG_0759
Fjorårets finalepar med vinner Kjell Iversen til venstre og Svein Andreassen

Trykk her for se oversikten av tidligere vinnere.

Trykk her for å melde deg på turneringen