Siste nytt

Klart for årets 3-kølleturnering i Maurholen!

Lørdag 27. april klokka 10:00 går startskuddet for årets 3-kølleturnering i Maurholen. Vi spiller med shotgunstart, så alle spillere må være ferdig oppvarmet og klar for «kølle-inspeksjon» klokka 09:45 på terrassen utenfor klubbhuset. Dette er en litt annerledes turnering, der du i golfbaggen KUN kan ha med deg 3 køller. Hvilke 3 favorittkøller du vil ha med, velger du selv! Driver eller hybrid? Putter eller bruke hybrid som putter? Mange valg må tas! I denne turneringen er det først og fremst det sosiale som står i sentrum. I tillegg er det jo interessant å se hvor bra det går an å spille banen med kun tre køller i baggen. Under fjorårets turnering var det mange som oppnådde gode resultater – så det trenger ikke nødvendigvis være en voldsom ulempe å kun ha tre køller å velge mellom. Turneringskomiteen håper mange tar seg tid til å være med i denne litt uhøytidelige turneringen. Turneringen passer for alle, og alle spillere opp til handikap 54 er hjertelig velkomne til å delta! Påmeldingen er klar i Golfbox, så meld deg på allerede i dag!