Siste nytt

Seniorene slo topplaget i lagmatchen.

Seniorlagmatchen er ferdigspilt for i år. Åtte klubber i Rogaland møtes til en to- årig serie, der alle møtes både hjemme og borte.  – Vi har hatt mye stang ut, sier Olav Svendsen.

– Men vi vant klart over Solastranden GK, som leder serien, sier han. For som tabellen viser har ikke hatt så god uttelling dette året. Men det har vært mye jevnere enn tabellen tilsier.  Mange av kampene er blitt avgjort på siste hullet og gått litt mot oss!

Derfor var kampen mot Solastranden en opptur.  De leder serien suverent, men måtte reise hjem med tap fra Maurholen.  Jeg vil spesielt berømme Mons Bjone og Frank Kristensen, som begge vant sine kamper.

Og da er det bare å ønske lykke til i neste halvdel av serien. Tabellmessig kan det bare gå en vei….

tabell senior