Siste nytt

Torsdagsgolfen: Kjell er rett og slett i storform!

Høsten har vært en flott reise for Kjell Iversen: Finaleklar i Egersundsmatchen, finaleklar i Bedriftserien og  blant de beste  i 50+. Da er det ikke så spesielt at han vant torsdagsgolfen…

IMG_0683
Kjell er i storslag for tiden. Kjekt at klubbtrøya fortsatt er i bruk.

Forholda var gode denne torsdagen og. Banen er bra og den sveller fantastisk godt unna de nedbørsmengdene vi har fått. Synlig bevis for at sauer har villet seg inn på banen fant vi over alt, men vi får regne det som gjødsel…

Kjell sin runde er nevnt. Sterke 38 slag gav hele 20 poeng. Og det med stryk på hull 8… Hyggelig er det at Eivind Løining ser ut til å få betaling for mye trening. Sterke 19 poeng og det med en flott birdie på hull to. Mons Bjone spilte 17 poeng, noe som holdt til en flott tredjeplass.

Også denne gang var Jane E. Fardal eneste kvinnelig deltaker. Honnør til Jane for at hun stiller opp. Det ser ikke ut som om den ekstra premien  Birger satte opp til beste dame, så fremt minst tre damer stilte opp, klarer å få damene våre ut på torsdagen.

I bruttoklassen var også Kjell Iversen best, et slag foran Lars Tore Sviggum. Som igjen var tre slag foran nevøen Olaf Hovland.

Resultater:

Poeng:                                                                                Brutto:

  1. Kjell Iversen       20 p                                                 Kjell Iversen                  38  slag
  2. Eivind Løyning  19                                                     Lars Tore Sviggum      39
  3. Mons Bjone        17                                                     Olaf Hovland                42

 

Alle resultater i golfbox.