Siste nytt

Kiwi Rogaland 50+: Bra EGK innsats på Randaberg.

Randaberg Golfklubb sin bane ligger naturskjønn ut mot Tungenes fyr. Og når været til de grader spiller på lag med turneringen Kiwi Rogaland 50+ er alt bare fryd og gammen… På nytt hevdet EGK spillerne seg godt…

Nok en gang hadde et imponerende antall EGK’ere tatt turen til denne populære turneringen. Banen er noe kortere enn de fleste (par 62), men har absolutt sin sjarm for det. Og så er den overkommelig for oss som ikke slår så langt…

Flott innsats av Møyfrid og Hanna!

Møyfrid spilte veldig bra og tok en sterk seier i dameklassen. Jevnt og godt spill gav hele 35 poeng. Det som gjør prestasjonen ekstra bra er at hun hadde en kraftig nedskriving av handicapet på onsdagens seniormedal. En kan trygt si at Møyfrid har funnet formen… Av de 15 damene som deltok presterte både Mia og Hanna goe 30 poeng, noe som gav femte og sjette plass.

I herreklassen ble det oppnådd ekstremt gode resultater denne gang. En del svært gode spillere har funnet glede i denne turneringsformen. To spillere (Torgeir Tunge og Hans Visser) spilte 64 slag, bare to over banens par. Martin Tendenes var best av våre på en fjerdeplass. Han var veldig fornøyd med å se seksti tallet for første gang (69 slag). Veldig bra spill av Erik også. (6 plass.)

Den prestisjetunge lagkampen ble vunnet av Sandnes, et fattig poeng foran Egersund. Det var Martin, Erik og Møyfrid sine score som var tellende for oss denne gangen. Nå er fem av sesongens turneringer avviklet og Egersund leder lagkampen med god margin til Sandnes. Det ser ut som om kampen vil stå mellom disse to. Neste turnering går på Sandnes og tradisjonelt oppnår de sterke resultater på hjemmebane. Så det vil være godt å ha noe å gå på…

I dameklassen gikk Mia i tet på sammenlagtlisten. Her er det veldig tett mellom de beste og Møyfrid innehar fjerdeplassen noen få poeng bak.

På nytt sterk konkurranse av Martin Tendenes.

I herreklassen har vi dobbelt så langt. Leif Sigurd leder etter de fem rundene, med Martin på andreplass. Han avanserte mange plasser etter runden på Randaberg. Martin rykket for øvrig opp på andreplass på bruttoslag konkurransen. Det er sterkt da hele 147 spillere har vært med så langt.

Når det gjelder sammenlagtlistene vil det kunne bli forandringer fremover. Så lenge det er de fire beste turneringene som gjelder, vil en nå kunne stryke de dårligste scorene. Det vil nok rokkere på listene.

Neste turnering er på Bærheim 1.juli.

Fullstendige resultater fra Randaberg i golfbox. Sammenlagten (OOM) finner du på hjemmesiden under aktiviteter, så Rogalandgolf 50+, så de forskjellige Order of merit.