Siste nytt

Lars Tore Sviggum og Viktor Hovland klarte det igjen!

For ei stund tilbake, ble det her på nettsiden gjort et lite poeng av at Lars Tore Sviggum og Viktor Hovland hadde Hole In One på samme dag.  Søndag skjedde det igjen!  Begge fikk det perfekte treffet på ballen, og BOOOOM! Rett i koppen på ett slag!

Hva skal en si om det som Lars Tore holder på med i Maurholen Golfpark?  Av en annen verden, vil enkelte hevde… Flaks? Tilfeldigheter?

Søndag satte han uansett sin 6. (SJETTE!) HIO.  Denne gangen på hull 4 i Maurholen.  En gang er vel flaks, to ganger kan fortsatt være flaks.  Men 6 ganger? Da kan en vel ikke kalle det flaks lengre? Da må vi nok dra frem andre adjektiver, som f.eks dyktighet!  Flaks er nok inne i bildet når en får HIO, men i Lars Tore sitt tilfelle må vi også legge til dyktighet!

Det er jo slik at jo bedre spiller du er i golfspillet, jo større er sjansen for å få en HIO.   En spiller med gode kvaliteter i golf, vil oftere havne nærmere hullet enn en spiller av dårligere kvalitet.  Slik sett har gode spillere en større sjans for HIO enn den gjennomsnittlige.

Det vi “vanlig dødelige” opplever en gang i livet – de heldigste ett par ganger i livet – har Lars Tore nå opplevd hele 6 ganger. Vi bøyer oss ærbødigst “i hatten” og gratulerer!  Enda en gang!

Og, Lars Tore…  Du har aldri vært nærmere din 7. Hole In One enn det du er nå 😉