Siste nytt

Knallkjekk jubileumshelg!

Da er jubileumshelga vel overstått. Med nyvinningen, Puls Open – Egersundsmesterskapet i Stableford og jubileumsfesten lørdag kveld som de to høydepunktene.

Lørdag morgen samlet over 40 deltakere seg for spill i Maurholen for å kåre Egersund Golfklubb sine beste mannlige og kvinnelige Stablefordspillere i 2016. I glimrende spilleforhold lørdag var det mange bra scorer.

I herreklassen var det Gaute Fardal som tok seieren etter glimrende spill, særlig på siste 9 der han spilte banen på 39 slag. Med totalt 40 poeng, vant han temmelig komfortabelt foran nummer to på resultatlista, Håken Skogly.  Gaute har hatt en utrolig fremgang de siste par årene, noe som kulminerte ned til at han nå kan kalle seg den første offisielle Egersundsmesteren i Stableford!

Håken Skogly tok som sagt en sterk andre plass. Med lavt handikapp er dette en god presentasjon. Totalt 76 slag er meget respektabelt, og ga en fortjent 2.plass i turneringen.

Svein Andreassen spilte rimelig solid hele runden og havnet på 3.plass. Totalt 77 slag ga 37 Stablefordpoeng.

Blant kvinnene ble det også jevnt. Elsa Hovland hadde en jevn og god runde, der nok birdyen på hull 6 smakte ekstra godt.  Elsa vant på 33 Stablefordpoeng.  Med denne seieren kan hun med rette kalle seg «Stableforddronningen i 2016» Nummer to på resultatlista ble Signe Svendsen.  Jevnt spill, til tross for at det nok ble litt for mange 1 poengere, førte henne til en finfin 2.plass.  På tredje plass havnet Else Iversen med 30 poeng.

Puls treningssenter hadde slått på stortromma og flotte gevinster ble delt ut på kveldsarrangementet. 1.500 kroner fikk de to som vant, mens begge som ble nr. 2 fikk 1.000 kroner hver. De to som fikk 3.plassen, kan kose seg med gavekort på 500 kroner.   Det var også satt opp ekstrapremie på «hole in one» på hull 4, men ingen klarte akkurat det kunststykket denne gangen.

Etter at lørdagens golfrunde var unnagjort, bar det hjem for folket for å gjøre seg klar til kveldens jubileumsfest. 15 årsjubileum som klubb og 10 årsjubileum for banen ble ubønnhørlig feiret! Mellom 50 og 60 møtte opp til denne festen, en fest som ble veldig vellykket.  I de midlertidige teltene som ble satt opp på drivingrangen, hadde Else Iversen og Jane Fardal pyntet og stelt i stand, så rammen for festen var god.  Etter at de som var til stede hadde inntatt et godt grillmåltid, var det tid for taler.  Klubbens første formann, Per Einar Gjermestad hadde en flott og humørfylt gjennomgang av klubbens første år, fra idè og til ferdig bane.  Leif G B Skandsen fulgte opp med muntre historier fra hans regjeringstid, før Kjell Iversen, årets formann, sa litt om situasjonen rundt klubben i dag.

Etter talene fortsatte den gode drøsen før gode kaker og kaffi ble fortært utover kvelden. God stemning hele kvelden, der gjennomgangsmelodien var at «dettan va kjekt», førte til at Odd Hovland, på vegne av seniorene, informerte om at et lignende telt som det vi hadde fått låne av Aker Solution skal kjøpes inn til klubben for slike fremtidige arrangementer. Håpet er at en slik tilstelning kan bli en årlig hendelse, gjerne med den samlende Egersundsmesterskapet i Stableford som en del av arrangementet.

Både turneringskomiteen og styret takker alle som bidro til at dagen og kvelden ble den suksessen den ble!

Her er noen bilder fra kvelden:

IMG_2502IMG_2493IMG_2495IMG_2499IMG_2501IMG_2491IMG_2497IMG_2489IMG_2484IMG_2485IMG_2486IMG_2483