Innledende kamper i bedriftserien unnagjort!

Hele førti kamper er avviklet i bedriftserien så langt. Det betyr at de lagene som går videre til kvartfinalen er klare. Og trekningen er høytidelig foretatt på kontoret til Iversen Revisjon…

Det var uvanlig mange kamper som var jevne denne gangen. Flere kamper endte uavgjort og enda flere kamper endte med en knepen seier.

Eivind og Lars Tore vant alle innledende kamper. DNB/Wintershall hadde mange gode score, men måtte se kvartfinalen ryke.

I pulje 1 skilte to lag seg tidlig ut, Egersund Bygg og Tomt og Hovland Trevare. Puljeseieren ble avgjort i siste kamp, der Eivind Løyning og Håken Skogly ble for sterke. Men begge disse lagene gikk videre. De tre andre lagene i puljen var ganske jevne, men et hakk bak de to vinnerlagene.

Murmester Jan Petersen var suveren i pulje to. De vant alle kampene, men tre av dem med et poengs seier. Her var det virkelig kamp om andreplassen. Til slutt ble det El Experten som kapret den andre kvartfinaleplassen. Knepent foran Mæland Rør, Aker Solution 2 og EGK Damer.

Far Charles og sønn Simen sørget for kvartfinalepass. Glenn og Frank hos Aker kommer nok sterkere igjen neste år…

Fjorårsvinneren, Altifiber, er ute av sluttspillet. I deres pulje spilte Hårgalleriet stødig og godt og sikret puljeseieren. Nykommeren SR Bank klarte til slutt andreplassen etter å ha slått Norrøn Bolig med et fattig poeng i siste kampen.

Pulje fire ble vunnet av NorgesGruppen / Spar. Knepent foran Aker Solution 1 («juniorlaget»). For øvrig endte kampen mellom disse to uavgjort.

I mange av kampene ble det oppnådd meget sterke resultater. Tre lag klarte 24 poeng, noe som er veldig bra. Det var Hovland Trevare i kampen mot Hellvik Hus. Egersund Bygg og Tomt i kampen mot Hovland Trevare og El Experten i kampen mot Mæland Rør. Den beste «poengkampen» hadde Hellvik Hus og DNB / Wintershall med resultatet 23-23. Det sier en del om nivået når så godt spill ikke holder til sluttspillet…

Trekningen av kvartfinalene er etter reglene gjort på følgende måte: Gruppevinnerne trekker en gruppetoer. De som kom fra samme pulje skulle ikke kunne møtes i kvartfinalen. I neste runde (semifinalen) kan alle trekke alle…

Kvartfinaler 2017:

Jan Petersen                                    –              Aker Solution 1               Mandag 14.08                    17.00

Egersund Bygg og Tomt               –              El Experten                      Mandag 14.08                    17.10

NorgesGruppen / Spar                 –              SR Bank                             Tirsdag 15.08                     17.00

Hårgalleriet                                      –              Hovland Trevare            Tirsdag  15.08                    17.10

Kampene spilles fortrinnsvis på oppsatt tid. Disse tidene er reservert. Blir lagene enig om andre spilletider er det ok, men da må lagene bestille tid selv, samt gi beskjed til Leif Sigurd om endringer. Kampene må være ferdigspilt innen   15.august.