Siste nytt

Torsdagsgolfen: Kanonbra Liam Tollefsen!!

Aldri før har en torsdagsgolf hatt en mer suveren vinner. Og for andre torsdagen på rad var det nybegynneren Liam Tollefsen som klemte til…..

Liam Tollefsen er en helt fersk golfer. Etter at han hadde en kraftig nedskriving med sine 22 poeng sist torsdag, spilte han til utrolige 25 poeng. Og dermed en ny stor handicap justering. At han stopper der har jeg ingen tro på. Sammen med en del andre juniorer, har Liam virkelig vist talentet sitt…

Flere nye spillere var med denne gangen, og det er jo akkurat der torsdagsgolfen skal ha sin misjon. Nye og etablerte spillere i skjønn forening. Og en flott mulighet til å forbedre sitt handicap. Det er ikke så mange andre turneringer en får anledning til å spille på klubbhandicapet.

Birger Christensen og unge lovende Per Ove Wilson Hansen spilte begge 18 poeng og fikk dermed andre og tredje plass. Håken Skogly hadde for øvrig beste bruttoscore denne dagen. Han spilte 40 slag.

Hyggelig var det også at noen av nykommerene hevdet seg. Ørjan Myklebust hadde en meget bra debut med sine 16 poeng. Og det med tre stryk…

 

Resultater: (fullstendig resultatliste i golfbox):

1 Liam Tollefsen 25 poeng
2 Birger Christensen 18
3 Per Ove Wilson Hansen 18
4 Arve Jensen 17
5 Håken Skogly 16
6 Ørjan Myklebust 16