Siste nytt

Segerfeldt vant Hellvik Hus, Egersund Open etter omspill.

I en vindfull avslutningsrunde på søndag dro David Segerfeldt i land seieren i helgas Regiontour, Hellvik Hus – Egersund Open.  Segerfeldt vant turneringen etter omspill mot Gøran Sømme Haglund.

Regiountour

Før søndagens spill var det Segerfeldt som ledet med ett slag på Sømme Haglund.  Etter en runde på 73, klarte Sømme Haglund å ta igjen Segerfeldt som endte opp med en 74 runde på søndagen.  Etter at 36 hull var spilt, endte begge spillerne dermed opp med totalt 3 over banens par.

vinner 2016
Fra venstre: Arne Ravndal (3. plass)- David Segerfeldt (1. plass) – Gøran Sømme Haglund (2. plass) (Foto: Birger Christensen)

På 1. omspillshull fikk begge spillerne ut en fin drive.  Segerfeldt lå litt før greenbunkeren, mens Sømme Haglund landet i bunkeren.  Segerfeldt slo seg fint inn på greenen på sitt andreslag, mens Sømme Haglund fikk en «flyer» på sitt slag ut av bunkeren og havnet i skikkelig trøbbel et stykke over greenen og opp i tykkgresset.  Dermed ble omspillet i realiteten ikke det mest spennende, da Segerfeldt kontrollerte inn seieren med et sikkert par, mens Sømme Haglund var fortapt før det hele i realiteten var skikkelig i gang.

Banerekordholder Arne Ravndal dro i land 3.plassen i turneringen etter å ha spilt 73 slag i søndagens spill.   Alt i alt endte Ravndal totalt opp med 7 over banens par.

reinertsenfull
Jan Olav Reinertsen (Foto: Pete Seglem)

Egersunderne Jan Olav Reinertsen og Egil Seglem hadde begge en grei turnering.  Reinertsen endte opp ca midt på treet etter å ha spilt to jevne runder på 85 slag på lørdag og 86 slag på søndag.  Dette holdt til en delt 28.plass for Reinertsen.  Seglem spilte også to jevne runder, der han endte opp med 88 slag på lørdag, og 87 slag på søndag.  Med den totalscoren havnet Seglem til slutt på en 33.plass.

Selv om vinden nesten alltid er en betydelig faktor i Maurholen, er det liten tvil om at også regionens beste spillere fikk noe å bryne seg på i Maurholen denne helga.  Mange spillere opplevde nok «kampen mot banen» i Maurholen som meget tøff og utfordrende.

Jurgen hadde klargjort banen slik at den fremstod i meget god forfatning, tross at kalenderen kun viser midten av april.  Arrangementet fikk også de beste skussmål fra de to NGF-dommerne som var tilstede hele helga.

Et slikt arrangement krever en stor innsats fra mange frivillige i klubben.  Uten alle frivillige som bruker fritida si på å bidra inn mot denne turneringen, hadde ikke en så stor turnering latt seg gjennomføre.  Turneringskomiteen takker alle som bidro i forhold til arrangementet, og så sier vi «vel blåst» Hellvik Hus, Egersund Open, atter en gang!