Siste nytt

2016-sesongen er offisielt i gang i Maurholen!

Lørdag ble årets vårdugnad avholdt i Maurholen. Om lag 25 personer møtte opp for å bidra på dugnaden.  Hovedoppgavene var å legge sand/frø i oppslåtte divotter på fairways, rydde og ordne til rundt driving-rangen, samt å få ryddet godt til i, og rundt klubbhuset.  Banekomiteen og Jurgen hadde forberedt arbeidet godt, så arbeidet som var planlagt, ble vel utført.  Takk til alle som stilte opp på dugnaden!

På søndag ble det spilt dugnadsturnering – 18 hull Texas scramble. 27 spillere stilte til start, noe som resulterte i 9 lag, med 3 spillere på hvert lag.

Hele tre lag havnet på samme score (-3) når alle slagene var talt opp, men det var team Bertelsen som til slutt stod igjen som vinnere etter at «siste ni» ble lagt som grunnlag for å skille lagene med lik score. Team Bertelsen endte på -2 de siste 9 hullene, mens de andre to lagene endte på -1, siste ni. Bak disse tre lagene fulgte ytterligere tre lag som alle havnet på -1.

Alt i alt ble åpningsturneringen en kjekk og sosial turnering, i strålende solskinn.

Henrik Hetland, Roger Hansen og Anders Bertelsen Tengesdal gikk til topps på søndagens dugnadscramble, med scoren tre under banens par.
Henrik Hetland, Roger Hansen og Anders Bertelsen Tengesdal gikk til topps på søndagens dugnadscramble, med scoren tre under banens par.