Siste nytt

Mange hyggelige gjester i Maurholen.

Stor aktivitet i Maurholen for tiden, og mange fornøyde gjester. Torsdag var det særdeles mange i svev i området, både på turnering og instruksjon. Og aldri har det vel vært tryggere i Maurholen…

En god gjeng fra Politiet i Stavanger hadde lagt sin årlige turnering til Maurholen. Samtidig var tre store grupper fra 6. trinn på Husabø Skole på instruksjon / innføring i golfens viderverdighet.

Denne gjengen fra Stavangerpolitiet er vant til å finne utav saker og ting. Men hvor havnet denne ballen?

Lars Brekke og Frank Kristensen delte på oppgaven med skoleelevene. Og det virket som det var stor trivsel både på putting greenen og driving rangen.- Håpet og målet med denne økten er å gi ungdommene et kjekt møte med golf, sier Frank til nettsiden vår. Og elevene var spreke. Alle gruppene syklet nemlig fra Husabø til Maurholen og koste seg i det nydelige været.

Trivsel både på rangen og puttingen. Husabø elevene såg ut til å kose seg i finværet

Politigjengen fra Stavanger kom derimot, forståelig nok, med bil. Mange av spillerene hadde aldri vært der før, og de var godt fornøyd med dagen. Til tross for at de var uheldig med hulling av greener og midlertidig bruk av enkelt vintergreen. Dette beklager vi fra klubbens side, og skyldes manglende informasjon.

Lederen for gjengen Morten Vestbø sa at de hadde hatt en flott dag og så ikke bort fra at dette kunne bli en årlig tur for Stavanger karane…

Vi ønsker de velkommen tilbake og skal sørge for enda bedre forhold neste gang…