Siste nytt

EGK damene til topps!

Sesongens femte Kiwi Rogaland 50+ ble avviklet på Randaberg i helgen. Mye folk og utmerket forhold skapte en fin ramme i den vakre naturen ved Tungenes Fyr. Og det var igjen damene som reddet æren til Egersund…

Både Møyfrid Hellvik (65+) og Marianne Gravdal (50+) tronet på toppen i de to dameklassene etter godt spill. Møyfrid spilte seg til 33 poeng som holdt til klar seier. Og Marianne klemte til med fantastiske 38 poeng og 78 slag. Det holdt til like klar seier! I samme klassen fikk Mia Hovland en flott tredjeplass, bare to slag bak Marianne.

I herreklassene var Erik Hellvik beste EGKer i eldste herreklasse. Han fikk, som fruen, 33 poeng. Det holdt til en fjerdeplass i det sterke selskapet. I yngste klasse ble Leif Sigurd Fisketjøn med 35 poeng nummer 5. Eivind Løyning, med to poeng mindre, var nest best med sin 14. plass. Det hører med til historien at Eivind hadde hele tre birdies på runden….

Som kjent teller de tre beste fra hver klubb i lagkampen. Selv om vi hadde en bra score tok vi ikke innpå Jæren og Sandnes i sammenlagten. Men vi er langt foran Ogna….

Alle resultater i golfbox.

Sammenlagt, den såkalte Order of Merit, er ikke feilrettet og oppdatert. Men våre spillere ligger godt an…

De to neste turneringene er på Bærheim 30.6 og Sola (Forus) 28. juli. Selv om det har vært stort trøkk på påmeldingen de siste dagene er det fortsatt god plass. Henstiller hermed de av våre folk som er hjemme om å melde seg på. En fin anledning til å spille disse to 18 hulls banene til en god pris….