Siste nytt

50+: En særdeles bløt sesongstart !!

Etter en « koronautsettelse»  er 50+ endelig i gang. Også andre turneringer er så smått i gang. Over alt er det stor interesse og rekordstor deltakelse. Noe som lover godt ….

I Maurholen var det mange golfere på åpningsturneringen  (se egen sak). Samme dag var det åpningsturnering i Rogaland 50+.  Denne stevnekollisjonen medførte nok at EGK deltakelsen ble noe mager på Randaberg. Men vi var nok spillere (5 stk) til å bli med i årets lagkamp.

Åge var vår bestemann, med 31 poeng i det ufyselige været. Mia og Leif Sigurd var de to andre fra EGK som var tellende i lagkampen.

Apropos været på søndagens turnering: Arrangøren gjorde en kjempejobb for det rekordstore startfeltet. Flere personer hadde som oppgave å lense greenene for overvann

Fremover går det slag i slag i 50+. Allerede 2. pinsedag er det Stavanger GK sin tur. I skrivende stund er det over 150 deltakere påmeldt, herav hele tjue fra EGK.  Ventelisten er lang. Heldigvis er alle våre sikret deltakelse.

Jæren GK den 13.6. er også fulltegnet. Også den med stor EGK deltakelse.  I dag kom det melding om at Ogna er tildelt turnering 26.7. ( den de skulle hatt 1. mai.)

De andre går som planlagt foreløpig….