Siste nytt

Årets første Hole In One!

Endelig kom årets første «rett i koppen». På hull fire, med et 9-er jern. Olav Vølstad stod for bragden. Nettsiden gratulerer!

Olav Vølstad godt fornøyd med Hole in One på hull 4!

 

Ein god følelse, og et godt treff sier Olav . Den tidligere landslagspilleren i volleyball tar ofte turen fra Bjerkreim til Maurholen og er blitt en sikker og god golfer. To andre spillere var med han på flighten og fikk se hvordan det kan gjøres… Paul Wandless og Rune Halvorsen, også de fra Bjerkreim , så et utslag over vannet de sent vil glemme…

Vi registrerer også når klubbmedlemmer hos EGK har Hole In One på andre baner. Vi kan gratulere Tom Ove Sørdal med en flott HIO i Kvinesdal. Og det på hull 1. For en start i kompisturneringen…

Apropos gode slag. I forrige uke var det i alle fall to spillere som var ekstra fornøyd i Maurholen: Bjørn Gunnar Hammersmark hadde eagle på hull 9. Altså to slag, før den lå i koppen. Ole Harald Sandstøl , «nybegynner» fra Bjerkreim, presterte eagle på hull 7. Imponerende!

Vi gratulerer begge to.