Siste nytt

Hektisk aktivitet i Maurholen den neste måneden!

Den neste gode måneden eksploderer det med aktiviteter i Maurholen Golfpark.

På grunn av Covid 19 pandemien, var det masse aktivitet som ble utsatt eller avlyst før sommeren.  Det får vi «svi» litt for nå, da det vil komme en del turneringer på rekke og rad i august og i september.  Vi skal prøve å oppdatere deg litt på det som skjer:

Lørdag 15.august avholder vi Øyvind Sælevik Memorial.  Dette er også klubbens offisielle klubbmesterskap i Stableford.  På grunn av pandemien, blir det ikke den tradisjonelle medlemsfesten på kvelden slik vi pleier å ha.

Helga 22. og 23.august får vi besøk av om lag 30 gjestespillere som skal spille banen vår.  Dette er bestilt og avgjort for lang tid siden, og gir klubben gode og nødvendige inntekter.

Den 29. og 30. august vil årets Klubbmesterskap bli avholdt. Her vil det, tradisjonen tro, bli kjempet om heder og ære i alle klasser. Herreklassen og senior opp til 65 år vil spille over to dager – både lørdagen og søndagen, mens dameklassen og herrespillere over 65 år kun vil spille på søndagen.

Den 5.september er det vi som er arrangør av 50+-turneringen.  Vi regner med overtegning på turneringen, og seniorer fra hele regionen vil finne veien til Maurholen Golfpark.

Torsdagsgolfen vil også være et tilbud hver torsdag fremover.  En kjekk turnering der alle spillere med handikap opp til 54 er velkomne, til en rimelig uhøytidelig turnering der det sosiale er like mye i fokus som scoren!

Klubbmesterskapet i Matchplay og Bedriftsturneringen vil også bli avgjort i løpet av de nærmeste månedene – så som tidligere nevnt, det er masse spennende som skjer i Maurholen framover!

 

Alle turneringene er nå satt opp for påmelding i Glfbox, så det er bare å melde seg på!