Siste nytt

Torsdagsgolfen: Geir Lyngholm Olsen best etter jevnt og godt spill!

Tre flotte par og ingen stryk holdt til seier for Geir L. Olsen torsdag. Og dermed måtte han for andre gang på en uke skrives ned i handicap…  I motsetning til Geir hadde  turneringsgeneralen, Birger  Christensen, en særdeles ujevn runde. Likevel holdt det til en sterk andreplass.

Flott bane, god temperatur og flotte forhold var rammen rundt denne ukens torsdagsgolf. Og det ble oppnådd mange gode resultater, selv om det denne gang bare var nevnte Geir Olsen som forbedret handicappet…

Geir Lyngheim Olsen
Geir Lyngheim Olsen

Hyggelig også at det stilte opp en dame i konkurransen. Irene Hellum hadde mange gode slag, men fikk  ikke den totalscoren hun fortjente.

Etter Geir Olsen var det jevnt på resultatlisten.  Undertegnede var i flight med toeren, Birger Christensen,  og  treeren  Leif Skandsen. Det ble en interessant duell…   Doktoren startet med å slå ballen bort på drivingrangen, og dermed OB, på hull 1. Men så kom han sterkt tilbake: Etter to boggier klemte han til med en meget sterk birdie på hull 4.  Det skilte millimeter på en ny birdie på hull 6, etterfulgt av flott par på sjuen.  I vannhinder både på hull 8 og 9, likevel sterke 18 poeng.

Veteranen og ringreven, Leif Skandsen,  hadde en jevn og god runde uten stryk. Der Birger bommet på birdien (hull 6) satte Leif den kontant.

IMG_2012
Birger Christensen og Leif G. B. Skandsen

Torsdagsgolfen har satt seg som en fin tradisjon. Håper flere finner veien til Maurholen  torsdagene fremover. Starten er som kjent 18.00, med fremmøte senest et kvarter før!

Resultater poeng:                                                                         Resultater  brutto:

  1. Geir L. Olsen                19 poeng                           1. Jan Olav R. Reinhertsen          40 slag
  2. Birger Christensen      18                                       2 .Leif Skandsen                            41 slag
  3. Leif Skandsen              17                                        3. Martin Tendenes                       41 slag

 

Fullstendig resultatliste i golfbox.