Rogaland 50+:  Me heie på Astrid og Frank….

Tidligere dominerte EGK deltakerlisten i 50+ turneringen. De siste åra er det  få fra klubben vår som stiller til start på de forskjellige arrangementene. Men de som representerer klubben vår hevder seg særs godt.

Konseptet med denne turneringen er at voksne golfere skal møtes til en vennskapelig konkurranse på de 10 forskjellige banene i området.

Nå er seks av turneringene avviklet, sier leder Helge Håland til hjemmesiden vår. De neste er Stavanger, Sirdal, Ogna og Bærheim. – Og sammenlagt er det de seks beste som teller. Det vil si at en kan stryke de dårligste scorene, såfremt man har spilt flere enn seks turneringer.

Nok en gang er det Astrid Robertson som er best av våre. Hun leder den eldste dameklassen ganske klart. I den klassen har det vært med 21 deltakere. Astrid har mange triumfer opp gjennom årene i 50+, og etter et par års pause kommer hun altså sterkt igjen. Gratulerer så langt og lykke til på de siste !!

En annen EGK er som har gjort det godt så langt er Frank Landmark. I den yngste klassen ligger han på en sterk tredjeplass. Og det i en klasse med hele 69 deltakere. Håper Frank har anledning til å spille noen av de siste rundene.

I den eldste klassen som teller 47 deltakere har både Edvard Rønneberg (nr 10) og Åge Sørensen (nr13) deltatt med gode resultater.

NB: Påmeldingen er åpen til de neste turneringene. Kjekt hvis flere fra klubben deltar!