Sponsorpresentasjon – AS Egersund Invisteringsselskap

Egersund Golfklubb med presentasjon av våre gode sponsorer og samarbeidspartnere!

Det er kjekt å kunne informere at Egersund Golfklubb til stadighet utvider sin sponsorportefølje.  Klubben, med sine nesten 400 aktive medlemmer, synes å være en attraktiv samarbeidspartner for det lokale næringslivet.  Vi vil i løpet av de neste ukene her på hjemmesiden presentere våre største sponsorer og støttespillere. Uten våre trofaste sponsorer, hadde fort kontingenten vært dobbel så høy for å spille golf i Maurholen Golfpark.  Husk derfor på å støtte våre gode sponsorer, for deres støtte til oss er uvurderlig!

Først ut i presentasjonsrunden av våre støttespillere er AS Egersund Investeringsselskap.  At vi starter med AS Egersund Investeringsselskap er ikke tilfeldig, da selskapet er et av de selskapene som har vært med oss lengst på sponsorsiden.  Selskapet har vært en god og viktig støttespillere helt tilbake til da golfklubben ble etablert, tidlig på 2000-tallet.

Egersund Investeringsselskap er hullsponsor for ikke mindre enn to av våre hull.  De er hullsponsor på klubbens signaturhull, hull 4, samt det utfordrende 8.hullet.  Egersund Investeringsselskap AS er et av disse selskapene som år etter år bidrar i det stille, med midler til lokalt lags- og foreningsliv.  Golfklubben er selskapet evig takknemlig for vårt lange og gode samarbeid i over 20 år!

AS Egersund Investeringselskap driver med utleie av forretningslokaler og kontorer. Selskapet ble etablert i 1970, og har i dag flere eiendommer rundt om i Egersund.

Desconda er et eget eiendomsselskap med utspring i Egersund Investeringselskap.

Sammen tilbyr de et godt utvalg av eiendommer lokalisert i og rundt Egersund sentrum. Alle eiendommene kan du se nærmere på under «våre eiendommer» på selskapets nettside www.e.i.s.no. Utleiemuligheter og ledige forretningslokaler kan du se nærmere på under «ledige lokaler» på samme nettside.

Selskapet holder til i trivelige lokaler i Nedre Bekkegate 5 i Egersund sentrum.

Ta kontakt med Evy Skåra Myklebust på tlf. 986 97 250, eller på mail evy@e-i-s.no dersom du er på utkikk etter næringsbygg eller kontor til leie i Egersund, eller har spørsmål angående utleie av eiendommer.

Husk å støtte våre gode sponsorer – de støtter oss!