Jostein tok klubbmestertittelen i Stableford

Lørdag arrangerte turneringskomiteen klubbmesterskapet i Stableford. Startfeltet burde absolutt vært større enn de 15 som stilte til start.

Usikker værmelding må nok ta noe av skylden for at det var et litt «lunkent» oppmøte, men spilleforholdene viste seg å bli gode – med lite vind, lite regn og rimelig behagelig temperatur å spille golf i.

Jostein Jensen var den spilleren som taklet bane og forhold best. Med en runde på 37 poeng vant han KM-tittelen, 3 poeng foran Geir Skjæveland som havnet på 2.plass, og der Ian Houghton tok den siste pall-plassen.

Jostein hadde en jevn og god runde, og plukket poeng på alle hull. Å unngå «stryk» på hull er alltid en god ting å gjøre når en spiller om Stablefordpoeng.

Vi gratulerer Jostein Jensen med klubbmestertittelen, og minner samtidig om at det STORE klubbmesterskapet arrangeres i siste halvdel av august. Vi håper mange flere av klubbens medlemmer stiller til start til det store klubbmesterskapet, enn de 15 som prisverdig møtte opp i Maurholen Golfpark, på lørdag!

Turneringskomiteen.