Kjempetilbud til våre juniorer og nye VTG-medlemmer!

Er du junior (født i 2004 eller senere), eller har deltatt på et av årets VTG-kurs for nybegynnere, får du her et FANTASTISK GRATISTILBUD for å forbedre kvaliteten i alle delene av golfspillet ditt.

Lørdag 30.september har EGK leid inn Golfpro Jan Egil Nærland til Maurholen Golfpark, på golfklubbens regning. Gjennom de siste par årene, har EGK opplevd en eksplosiv økning i unge medlemmer som har tatt kurs hos oss og som spiller golf jevnlig. Dette synes EGK er fantastisk kjekt. Styret har derfor valgt å hente inn en golfkapasitet som Nærland, som kan hjelpe den enkelte juniorspiller til å få konkrete tips til hva en må jobbe med for å komme seg videre, og bli enda flinkere i golf. Et gratistilbud vi håper mange av våre juniorer benytter seg av.

Gjennom for- og ettersommeren nå i 2023, har omkring 50 stykker deltatt på vårt VTG-kurs. Det å komme seg i gang etter endt kurs er ikke alltid det letteste. Derfor vil også disse få det samme gratistilbudet som juniorene får – gratis kurs og veiledning fra Jan Egil!

Praktisk gjennomføring
Vi gjør det slik at alle juniorer som ønsker det, trener sammen først – sammen med Jan Egil. Blir vi 20 juniorer, vil dette ta litt tid – noe som kun er positivt! Klubben vil da dele opp i grupper på ca. 8 på hver gruppe. Når alle juniorer er ferdige, slipper vi årets VTG-medlemmene til, og de kjører samme opplegg som juniorene utover ettermiddagen.

Dersom det er tid igjen etter det, så er det oss andre, øvrige medlemmers tur til å dra nytte av Jan Egil sin veiledning og kompetanse. MEN, av oss andre tar klubben en symbolsk sum på 150 kroner for 45 minutters veiledning i gruppe. Vi kan IKKE love at det er nok tid til en slik «øvrige medlemmer-gruppe», da juniorer og VTG-medlemmer vil ha førsteprioritet.

Når klubben har fått inn alle påmeldinger, setter klubben opp en oversikt over når du har fått treningstid denne lørdagen. Denne blir kommunisert ut i god tid før den 30.september.

FRIST for påmelding er Onsdag 27.SEPTEMBER, klokka 23:59. Foruten det, er det «Første mann/kvinne til mølla-prinsippet» som gjelder. Vi regner med fullbookede kurs/treninger, så derfor tenker vi det er smart å være tidlig ute.

Påmelding sendes til Eivind Løyning på mail: eivind@byggogtomt.no Spørsmål kan også stilles til Eivind, på telefon 976 86 100.

I påmeldingen må følgende komme fram: Ditt navn, hvilket handikap du har, hvilken gruppe du hører til (enten «Junior», «VTG-medlem» eller «Vanlig medlem»).

Styret håper på en strålende lørdag i Maurholen den 30.september, der lærelyst og golfglede er i sentrum!

Sportslig hilsen
Styret