Sebo Rogaland 50+: Den vanskelige Preikestolen…

Det er likt hvert år. Mens det er kø på de fleste banene i denne konkurransen, er det lite deltakere på Preikestolen. Takk til de fire deltakerene fra EGK som tok turen inn. De holdt oss i hvertfall inne i klubbkampen….

Det er vanskelig å få god score der inne. Derfor skal Bent Magne Andreassen være storfornøyd med 30 poeng og en fjerdeplass. Både Martin, Åge og Olaf har hatt bedre dager på golfbanen tidligere, men de bidro med sin tilstedeværelse viktige poeng i den prestisjetunge lagkampen.

Bent Magne Andreassen

Så tar vi med noe om sammenlagt i 50+ etter 4 spilledager. Der leder vi lagkampen så vidt. To små poeng foran Sandnes og seks foran hardtsatsende Jæren. Da gjelder det å mobilisere i de kommende konkurransene. Denne plasseringen hadde vore kjekk å hatt i september også….

I yngste dameklasse ligger vi godt an. Mia og Marianne ligger på en sterk andre og tredjeplass av de 25 spillere. Lederen, Regina Mockiene, har spilt en konkurranse mer, så det skal være godt mulig å kjempe i teten også i år for våre jenter. Som kjent er det de fire beste rundene som teller i sammendraget når alt er ferdigspilt.

I den andre dameklassen har Åse Kyllingstad , Sandnes en klar ledelse. Men om andreplassen er det jevnt, og der har vi tre EGK damer med i feltet. Møyfrid (nr 3), Astrid (nr 4) og Hanna (nr5) så langt. Og i denne klassen har det vært 17 deltakere så langt.

Yngste herreklasse er den største klassen, målt etter deltakere.  Hele 66 deltakere. Der leder Glenn Olsen, Ogna  ganske klart.  Martin ligger på en fin 6. plass, Leif Sigurd på 12., og Olaf på en 13. plass.

I eldste klassen har det vært med 27 deltakere så langt.  Vi må ned på 8. plass for å finne beste EGK’ er. Åge ligger på en 8. plass og Edvard nummer 10.  men det er kort vei opp.

De tre neste konkurransene, Randaberg, Sandnes og Sola står nå for tur og kan endre mye på listene. Så det er bare for alle EGK ere  (over 50 år) å stille opp i denne kjekke turneringen. Spørsmål om 50+,  kontakt Leif Sigurd, tlf 90059870.