Siste nytt

Senior medal: Vårmedal er ferdigspilt.

Oppslutningen om denne turneringen er bare helt fantastisk. Over femti deltakere stiller opp, en eller flere ganger. Den harde kjerne deltar gjerne hver gang…  Resultatene er også gode. Denne gangen lar vi oss imponere mest over comebacket til Ove Noreng….

Etter alvorlig sykdom har Ove kjempet seg tilbake til golfen. Og det med bravour. I den eldste klassen vant han vårens runde med sterke 28 slag netto. Knut Arne Strøm  vant både puttingen og Eclecticen. Men som vanlig var det jevnt nedover på listen.

Ove Noreng

Blant de yngre seniorene var det også sterke resultater. Martin Tendenes vant nettoen med 30 slag, Bent Magne Andreassen var beste putter og Lars Tore Sviggum og Bent Magne tevlet hardt i Eclecticen. Eagle på hull en skilte de to i Lars Tores favør….

Trykk på linken under for fullstendige resultater

Vårmedal

Møyfrid gjør en kjempejobb med å administrere denne konkurransen.  I disse dager står hun for et premie/gavedryss uten like. Det virker som om hun jobber etter det målet at «alle skal få»…

Sommermedalen er i gang. Håper at alle stiller opp også i den perioden. Og det er plass til flere.