Siste nytt

Medlemskontigent EGK 2020

I disse dager sendes medlemskontigenten for 2020 sesongen ut

Her kan du lese mer om hva du bør tenke på som aktiv medlem i årets sesong.

Kjære medlem i Egersund Golfklubb.

Egersund golfklubb sender i disse dager ut kontigenter for 2020 sesongen. Vi ønsker å gjøre oppmerksomme på at det kun vil bli sendt e-post med faktura, så det er viktig at alle sjekker mail boksen at faktura er mottat.

Dersom faktura ikke kommer på mail, vennligst kontakt oss på faktura@egersund-golfklubb.no så vil vi hjelpe med å sende en kopi.

Følgende satser ble på årsmøte vedtatt:

Hovedmedlem: 4800,- (inkluderer full spillerett hele sesongen)

Hovedmedlem ektefelle/samboer: 3300,- (Inkluderer full spillertt hele sesongen, pris gjelder dersom ektefelle/samboer er fullt betalende hovedmedlem)

Greenfeemedlem: 1550,- (full spillertt i Maurholen golfpark, men det må betales greenfee for hver runde man spiller. Pris er til enhver tid oppgitt på klubbens hjemmeside).

Junior: 300,- (For spillere under 20 år, inkluderer full spillerett hele sesongen)

Student/Millitær: 3100,- (Full spillerett hele sesongen, studiebevis/millitært tjenestebevis må fremlegges for dokumentasjon).

 

Alle utsendte faktura er basert på forrige års medlemskategori. Dersom du ønsker å skifte kategori (f.eks gå fra Greenfee medlem til Hovedmedlem), kan man benytte samme faktura med tilhørende KID – og forandre beløpet. Systemet fanger da opp at du ønsker å skifte medlemskapstype.

 

Viktig:

Golfsesongen 2020 starter 1. april 2020. Dersom kontigenten ikke er betalt innen forfallsdato, vil man ikke lenger ha mulighet for å booke tid i golfbox. Vi oppfordrer derfor alle til å betale kontigenten i tide slik at man slipper å gå glipp av sesongstarten.

 

Vi håper og tror du fortsatt vil være aktiv medlem hos oss, og gleder oss til å se deg i Maurholen Golfpark sesongen 2020.

 

Med vennlig hilsen.

Fakturaavdelingen

Egersund golfklubb