Siste nytt

EGK suksess på hjemmebane!

Været var med oss. Banen i Maurholen viste seg fra sin beste side. Arrangementet gikk prikkfritt. Og EGK erne viste så godt igjen på resultatlista at vi ble beste klubb i lagkampen. For en dag !!!

Alt klaffet når det var EGK sin tur til å arrangere Kiwi Rogaland 50+. Interessen for turneringen var stor fra hele fylket. Så stor at det en stund var over 30 spillere som stod på venteliste for å få bli med. Men deltakertallet er maks 72 på en ni hullsbane. Også det blir det litt venting av på de forskjellige hullene, men hva gjør vel det i slikt vær….

I den yngste dameklassen (50+) var det litt få deltakere, men like fullt dominerte våre spillere klassen. Som vanlig ble det en duell mellom veninnene Mia Skandsen Hovland og Marianne Gravdal. Mia tok til slutt seieren, to poeng foran. Birdien på hull 10 ble til slutt utslagsgivende. Sammenlagt etter fire av ni turneringer er det nettopp disse to som er i tet. Også her er Mia et hestehode foran. Else Iversen ligger her på en fin fjerdeplass.

Jentene koser seg i solen. Gro Vetrhus, Jæren, Marianne Gravdal, EGK, Elsa Hovland, EGK og Thorild Øgård, Jæren.

Den andre dameklassen hadde total EGK dominans, med tredobbel seier. Både Astrid Robertson og Elsa Hovland hadde flotte 36 poeng. Og da er det slik at Astrid går foran på lavere handicap. Meget bra spill av begge. Det samme kan også sies om Hanna Gudmundson som spilte seg til en flott tredjeplass. Også Signe Svendsen, som steppet inn på meget kort varsel på grunn av et sykdomsforfall, leverte en god runde. På sammenlagtlista i denne klassen er Astrid nr en og Elsa nummer to. Og Hanna på en flott femteplass. Dette lover godt for fortsettelsen….

Litt venting i sola: Torkel Netland, Sirdal. Kai Nærland, Egersund og Rune Simonsen, Ogna.

 

Eldste herreklasse (65+) ble vunnet av stavangerspilleren Kjell Willy Steine. Men hakk i hel fulgte vår egen Svenn Inge Nergård med 34 poeng. Hele seks spillere delte fjerdeplassen, og igjen var det da handicappet som ble avgjørende. Åge Sørensen (nr 7) og Erik Hellvik (nr 9) var EGK ere med 31 poeng. Sammenlagt i denne klasse er Åge Sørensen (nr 5) og Svenn Inge Nergård (nr 7). vel å merke med bare to spilte turneringer . så her er det mer å hente. Odd hovland ligger på en flott 9. plass.

Den yngste herreklassen (50+) ble vunnet av Sola spilleren Knud Idsø med meget sterke 39 poeng. Men EGK erene Leif Sigurd Fisketjøn nr 3 (38 poeng) . Kjell Iversen (nr 4 med 36 p) og Olaf Hovland (nr 5 med 35 poeng) bør være godt fornøyd med runden. På sammenlagtlisten i denne klassen finner vi egersunderen Rune Molund på topp. Han spiller for Jæren GK og har hatt en svært god start på denne turneringen dette året. Best av våre er Martin

Tendenes nr 2 og Leif Sigurd nr 3. Men også her er det forskjell på hvor mange turneringer det er deltatt i.

Martin Tendenes ligger godt an i sammendraget både på poeng og bruttoslag. Her er han avbildet i det han slo et praktslag (andreslag) rett i koppen på Preikestolen GK. På par fire hullet ble det dermed en eagle!

 

Brutto turneringen ble vunnet av Geir Rune Djuve, Stavanger GK.Han spilte banen for første gang, og spilte runden på 78 slag. Både Kjell Iversen (81), Martin Tendenes (82) og Olaf Hovland (83) leverte en sterk runde. I denne klassen ligger martin som nummer tre på sammenlagtlista.

Og så var det lagkampen da… den vant vi denne gangen. På hjemmebane var vi best! Sammenlagt er vi nummer tre av de 10 lagene. At Jæren leder, bør bare trigge oss til ekstra innsats i de kommende turneringene. Neste mulighet blir på Randaberg 6. juni. Der stiller Egersund med en fyldig tropp….

Arrangementet var helt topp. Takk til alle, ingen nevnt ingen glemt, for en stor innsats for å få denne viktige turneringen i havn.