En god (og sann?) golfhistorie.

Det verserer mange gode golfhistorier. Kanskje kan nettsiden bidra til litt godt golfhumør mens vi venter på vår og grønne greener.? Nettsiden har etterlyst stoff og en dag fikk vi tilsendt følgende golfhistorie.

En golfspiller var veldig uheldig med sitt første slag fra tee slik at ballen havnet rett foran en bergnabbe. (Hull to på Maurholen??) Det gikk ikke likere på andre slaget, han drylte til, ballen traff bergnabben og rekylen traff golferen i tinningen. Han døde på flekken..

Da han ankom der han skulle, alle hyggelige golfspillere havner der, kikket St. Peter nøye på den nyankomne med golfutstyret på slep. «Jeg ser du har tatt med deg køllene dine. Kan jeg spørre om du er en god golfspiller?» « Javisst er jeg det. Jeg kom jo hit på to slag.»

Innsenderen kan naturlig nok ikke innestå for sannhetsgehalten i historien…