Siste nytt

NY TRENINGSDAG MED NÆRLAND + SCRAMBLETURNERING FOR JUNIORENE!

Lørdag 28.oktober arrangerer EGK treningsdag og juniordag! For våre juniorer blir det først GRATIS trening med Nærland fra morgenen av, før vi drar igang en 9 hulls , GRATIS Scrambleturnering for juniorer, fra klokka 12:00.

Til turneringen kan ulike juniorgrupper melde seg på som lag på inntil 4 spillere – og så blir det en vennlig, men selvfølgelig prestisjefull konkurranse, mellom de ulike lagene blant våre juniorer!

Påmelding til juniorturneringen kan du nå gjøre i Golfbox. Får du utfordringer med å få det til, kontakter du turneringsansvarlig Jan Inge Mong-Olsen på tlf. 924 88 241, så hjelper han deg/dere med det!

Påmelding til trening med Nærland må du gjøre på mail til eivind@byggogtomt.no. Spørsmål om treninga med Nærland kan også stilles til Eivind på telefon 976 86 100. Du trenger IKKE være med på begge aktivitetene, men MÅ melde deg på de/den aktiviteten du vil delta på!

Det blir GRATIS pizza på terassen for juniorene som har deltatt på turneringen etter at turneringen er slutt. For turneringen tas det et aldri så lite værforbehold, men LITT ruskevær, tåler vi!

OGSÅ GRATIS TRENING MED NÆRLAND FOR ÅRETS VTG-KURSDELTAKERE!

Vi tilbyr også denne gangen gratis trening for de av våre over 50 kursdeltakere som har deltatt på årets VTG-kurs! Bare å sende en mail til Eivind og melde din interesse, så fikser Eivind deg plass!

Er det ledig kapasitet etter at våre juniorer og VTG-medlemmer har fått plass, åpner vi til slutt for at øvrige medlemmer kan bestille treningstid. Kostnad for dette er symbolske 150.- kroner. Påmelding for dette også på mail til Eivind.

Husk å melde i mail om ditt navn, hvilket handikapp du har, hvilken gruppe du tilhører («Junior», «VTG-medlem» eller «Vanlig medlem»)

Frist for påmelding er ONSDAG 25.oktober kl. 12:00

Vi ser fram til nok en aktiv lørdag i slutten av oktober, der vi har ekstra fokus på våre juniorer og nye VTG-medlemmer!

Med sportslig hilsen;
Styret i EGK